Home » Speciale Evenementen » Boeklezing Nikki Vrees

Boeklezing ‘Boek van een dromer’

 

Sometimes I forget how important nature is for the sensitive spirit I am

– Nikki Vrees

Uit: ‘Boek van een dromer’

 

Nikki: ‘Vijf jaar geleden werd ik ziek, ik was net 28 jaar oud en raakte overspannen. Bijna drie jaar lang zat ik aan de bank gekluisterd terwijl ik intussen het gapende gat in mijn hart probeerde te dichten.  

Omdat ik zo hard probeerde te voldoen aan alle verwachtingen van anderen, of tenminste verwachtingen waarvan ik dacht dat ze bestonden, en zo wanhopig zocht naar goedkeuring en aandacht was ik mijlenver van mezelf verwijderd geraakt. In de zoektocht naar mezelf, levensgeluk en het najagen van mijn dromen heb ik gekozen om bestaande paden te laten varen, zekerheden het raam uit te gooien en stapte ik in een bootje zonder peddels waarin ik ben gaan dobberen op de open, woeste zee. Met geen enkel idee waar dit schip zou stranden, zolang ik maar gelukkig was met wat ik deed. 

 

Ik vond m'n dromen, ging op reis, confronteerde mezelf met m'n angsten en ben gaan schrijven vanuit hart en ziel. Nog steeds vaar ik zonder peddels, met slechts als enige richting een sterk vertrouwen in het leven zelf. Is het makkelijk? Nee! Ben ik gelukkig? Vele malen meer als ooit tevoren. 

 

Drie jaar lang werkte ik vol passie aan mijn boek en spendeerde ik veel tijd in de natuur, mijn eindeloze inspiratiebron.

Boek van een dromer is een dichtbundel vol gedichten en gedachten over de levenslessen die ik leerde tijdens mijn zoektocht en over de schoonheid van de natuur. Het boek is heel persoonlijk en leest haast als een dagboek. Nu wil ik het eindresultaat graag vol trots delen met de rest van Nederland.’

 

Boeklezing in de yurt

Kom luisteren naar de inspirerende mijmeringen en ontdek tijdens de oefeningen stukjes van jouw eigen pad. Het wordt een avond van bezinning in een sfeer van kaarslicht, afgesloten met een prachtige gong sessie van Leoni Santander.

 

Nieuwe datum volgt in 2021

 

Aanmelden: nikki_vrees@hotmail.com

Exclusieve gathering in een klein gezelschap 

RVIM maatregelen