Wees van harte welkom voor een bijzondere self care behandeling

hier op Sekoya Center.

Gong & Buik Orgaan Massage

 

Deze unieke wellness behandeling wordt gegeven door specialisten die jou graag meenemen in een heilzame massage die op meerdere niveaus plaats vindt. 

Massage waarbij je in een bedding van een soundbath met de acht planetaire Gongs wordt gedragen en tegelijkertijd een diepe langzame fysieke buik orgaan massage ontvangt.

Een behandeling die zal na resoneren en het effect van harmonie en welzijn bekrachtigt. 

De buik orgaan massage wordt gegeven door Leoní Santander die de leer heeft ontvangen van de Siberische sjamaan Ahamkara. 

Een traditionele Siberische heeling technique die ontstaan is vanuit de Altai Sjamanisme.

Deze eeuwenoude technique die met name in het buikgebied wordt uitgevoerd; heeft met haar huidige aandacht op liefdevolle frequentie een sterk effect op aanwezige blokkades en processen. Zo kan stress in overgave worden los gelaten. Spanning bij de buik organen worden door drukpunten technique, zacht massage en ondersteuning in de samenwerking van de adem met de klant om ruimte te maken. Als het ware ...een release.

Reiki kan toegepast worden in deze sessie mocht dat gewenst worden.

Tegelijkertijd worden de Gongs gespeeld op een zachte wijze waarbij een dubbele behandeling plaats vindt, een veld van fysieke massage en geluid massage. Carla & Leoní werken hierin met focus/op elkaar afgesteld voor de klant tijdens de sessie.

 

Belevingen wbt deze holistische sessie wordt door voorgaande klanten als ontspannend, transformerend en verbindend met het Zelf ervaren. 

Rekening wordt gehouden in aandacht en integriteit om

in deze Sacred space de klant zich volledig gedragen voelt tijdens de sessie.

 

Gong & buik orgaan massage:

 

Deze wellness gegeven door twee specialisten:

 Leoni Santander en Carla Bouwman

Beiden ervaren in hun jaren lange Gong werk, frequentie werk en hun persoonlijke specialisme. Leoni heeft ook gewerkt in het buitenland waar de methode reeds bekend staat als de aanraking van "Angelita Shamanica" en de samenwerking met Master Gongerá Carla met haar speciale manier van spel op de Gongs maakt deze sessie  een bijzondere ervaring.

 

Tijdsduur van Gong & Buik orgaan massage is 90 min.

Er wordt tijd genomen voor een intake voor de massage.

De gift voor deze sessie zie prijzen

Aanmelden voor een afspraak graag via de contact pagina van onze site.

 

Een afspraak kan je kosteloos verplaatsen/afzeggen tot 24 uur voor de afspraak. Valt het binnen de 24 uur, dan wordt de kosten van afspraak in rekening gebracht

 

Ze ontvangen jou graag voor deze bijzondere  heilzame reis.

Heb je na het lezen nog een vraag? Stel deze gerust door een bericht te sturen  via de contact pagina

We zien je graag!