Nieuw datum wordt aangekondigd  voor de workshop in de herfst

SHAMANIC SELF CARE DAY

Sekoya workshop series

"The ancient ones"

 

Welkom tijdens deze derde training uit de shamanic selfcare serie!

Space holders Monique Vlaar & Leoni Santander nemen jou mee in een volle dag

van ervaringen. Leer van technieken binnenin het sjamanisme voor je eigen self care. 

 

De shamanic   serie is samen gesteld door deze twee space holders die van verschillende sjamanistische windrichtingen komen en in essentie als vanzelfsprekend vanuit de zelfde bron. "The ancient ones"  is de opvolger van de workshop "Meet and greet your inner child" en "Reveal your soul to me". De eerste en tweede uit deze serie is met enthousiasme ontvangen door onze deelnemers. Het waren geweldige bijzondere dagen en trainingen!

 

Hoe creëer je ondersteuning door self care via energetische sjamanisme?

Hoe is het om je eigen 'tracker' te zijn via de benadering van het sjamanisme en welke tools passen bij jou?

 

We geven een inkijkje in wat het sjamanistisch werk kan betekenen in jouw leven. Alles is bezield, je kunt connectie maken met alles wat is. 

In deze derde workshop zetten we de eerste stappen in het verbinding maken met de ancient ones, onze voorouders. Er wordt vaak over gesproken, the ancestors.

 

We leren in deze workshop kennis te maken in het openen, luisteren en voelen.

Werken met de ancestors van het bloed, ancestors van spirit en ancestors van het land.

Hoe benader je dit? De blessings van de ancestors te ontvangen en te omarmen. Wat wil het jou vertellen? Het is heel waardevol te ontdekken en te doorvoelen welke wijsheid en inzichten je dit kan brengen. Zelfs heeling kan plaats vinden en een rust met de kennis en het eren van de ancient ones.

Antwoorden liggen gewoon in jouw verborgen. Hoe kun je herstellen, helen of omarmen om tot een heler en harmonieuzer volwassen mens door het leven te bewegen.

 

We maken gebruik van beoefeningen, technieken, beweging, dans, geluid, meditatie en gaan gericht aan het werk in verschillende technieken en oefeningen vanuit het sjamanisme. 

 

Je leert op jouw persoonlijke wijze te luisteren, en kennis te maken en te verbinden. Je krijgt de gelegenheid om met innerlijke onderwerpen te werken die om inzicht en heling vragen. 

Jouw eigen "gut feeling", jouw kompas, jouw eigen wijsheden zijn van groot belang. Voel je een "pulling" of misschien zelfs een "JA" door sjamanistisch werk en

met tools aan de slag te gaan ben je van harte welkom!

 

Vanuit de visie van Monique & Leoni is het van belang in liefde, met humor en met kennis, eerst met jezelf aan de slag te gaan voordat je met anderen te werk gaat.  Deze dag is voor jou!

Deze self care day workshop wordt gehouden in alle privacy in de Yurt van Sekoya Center met een heerlijke bio lunch inbegrepen/thee/infused water en snacks

 

Datum: 21 Januari 2023

Open door yurt: 9:30

Start: 10:00 - 17:00

Heerlijke seizoens gebonden vega lunch inbegrepen

Prijs: 140- p.p.

 

Aanmelden via de Mind body app of een persoonlijk bericht via contact pagina van deze site.

We zien je graag op deze bijzondere reis!!

Monique & Leoni