Sekoya Sweat lodge 28 April 2024          


 

Join us in this sacred practice of deep prayer and powerful intentions together.

Please read lodge explanation below

'To all our relations'

Great Spirit Great Mystery 

🌿🌍🌿🌍🌿🌍🌿

Welkom bij de Sweat Lodge op Sekoya Center! 

 

Deze lodge is voor mannen en vrouwen, 'holding space' voor elkaar, samen, voor het grotere geheel, vanuit het hart, vanuit dankbaarheid, ter ere van onze mooie moeder aarde. De ceremonie is onder begeleiding van Leoni Santander en in aanwezigheid van het wel bekende duo: Eddy The fire keeper en Blanche The door keeper.

🌿

De 'zweethut' ervaring is een oud ritueel dat vernieuwing, diepte en lichtheid meebrengt. Ook zorgt het voor innerlijke reiniging. Dit holistische ritueel brengt ons even terug bij de aardse essentie van 'het leven'. We vinden de mogelijkheid om los te laten, te nestelen in de bedding van Moeder Aarde en haar oude wijsheden. Loslaten wat niet meer nodig is in je leven, zodat er ruimte ontstaat voor iets nieuws. De ceremonie ondersteunt het persoonlijke proces van transformatie, groei en vernieuwing. In de ceremonie wordt ook veel gelachen en gedeeld. In stilte of in woorden, in zang, of door de drums.

"It's prayer work ~ Leoni Santander~

🌿

De lodge is spreekwoordelijk gezien de baarmoeder van de aarde. Het vuur (het mannelijke aspect) verhit "the grandfathers" (de stenen).  De 'grandfathers' in Sekoya's lodge komen uit Spanje, uit een prachtig vulkanisch gebied waar ze eigenhandig zijn uitgezocht door Leoni, soul founder van Sekoya Center. De Sweat Lodge is gebouwd van lange wilgentakken en bedekt met wollen en katoenen dekens. Binnen in de lodge (Moeder Aarde) is het donker. De gloeiend rode stenen uit het vuur zorgen voor warmte. Door deze warmte gaan we zweten, wat ons ons lichaam zal reinigen. We gebruiken water om stoom te creëren tijdens de vier opgiet-rondes. Bij elke ronde worden speciale essentiële oliën toegevoegd.

🌿

De lodge bij Sekoya heeft haar opening naar het oosten, de plek waar de zon opkomt en het nieuwe begint. Bij het sluiten van de ceremonie, brengen we onze intenties naar buiten: het nieuwe begin.

🌿

Voordat het ritueel begint, zal Leoni uitleg geven over lodging en maken we ons klaar om de lodge te betreden. Na het lodgen zal de eindceremonie, het feestmaal beginnen. Het Potluck Feast! Celebration time! 

Dit betekent dat elke deelnemer iets te eten zal meebrengen voor twee personen.

Deze gift is ten alle tijden vegetarisch en liefst zelfgemaakt. Hierdoor begint de intentie naar elkaar, vandaar 'potluck'. Geven aan elkaar en het ontvangen :). Sekoya serveert soep en brood.

🌿

Een prachtig event om nooit te vergeten! Het samen zijn in prayer work, in verbinding, stilte, zang en reiniging. En je komt er altijd sterker er uit!

 

🍂🍁🌿🍂🍁🌿

Praktische informatie:

*  Datums zie banner 

* Gemengde lodge: Mannen & Vrouwen

* Tijdstip: 13:00 - 20:00 (inloop vanaf 13:00) Lodge begint 14:00

* Lodge ticket €95,00,- p.p.

 

*Thee/infused water aanwezig

*Vrij parkeren

* Je kunt je aanmelden via een mail sturen naar sekoyacenter@gmail.com of je zelf aanmelden via onze boeking aap

    Mind body aap Zie contact pagina voor download link.

* Na betaling is je reservering geboekt.

* Het is aan te raden om vanaf 3 dagen van te voren 'schoon' te gaan eten en te drinken. Vermijd alcohol, vlees, rijst, brood,     pasta en suiker.

* We doen de lodges 'clean' (no drugs, no alcohol)

* Breng een handdoek mee voor het douchen erna

* Breng een (katoenen) doek mee als omslagdoek voor in de lodge en eventueel power tools die je bij de altaar wilt leggen

* Medische situaties/medicijngebruik meld je persoonlijk van tevoren per mail aan Sekoya t.a.v. Leoni Santander.

* Ondanks vermelding blijf je te allen tijde zelf verantwoordelijk en aansprakelijk.

 

Namens Sekoya verwelkomen we je bij deze bijzondere gathering!

 

🕉🌏Namasté🌍🕉

 

 

Voor diegene die nog niet een lodge hebben ervaren, weet dat je van harte welkom bent alsnog, uitleg van te voren zal gegeven worden voor een bedding.

Medische situaties/medicijngebruik meld je persoonlijk van tevoren per mail aan Sekoya t.a.v. Leoní Santander.