Home » Lessen info » Privé lessen/sessies

 

Privé Yoga Sessie


Een privé yogales is een mooie manier om jouw eigen yoga-beoefening verdieping te geven. Het biedt je de kans om specifiek op bepaalde gebieden te werken. De les kan worden ingezet om jouw fysieke en/of mentale klachten aan te pakken. Op deze manier vergaar je meer kennis van jouw eigen energetisch systeem en de achtergronden rondom jouw klachtenpatroon.


Met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM is het mogelijk om een-op-een lessen te verzorgen. Onze Grand Yurt is groot genoeg om de 1,5 meter afstand in acht te nemen. Daarnaast kunnen we bij mooi weer de les verzorgen buiten op het terrein van Sekoya. Op het plateau of indien het daar te warm is, ergens in het gras in de schaduw van de eik. In overleg kunnen deze een-op-een sessies ook op een voor jou plezierige locatie (strand, jouw tuin, bos) worden gehouden. Een mooie manier om in deze tijd aan jezelf te kunnen werken. Zowel Mirjam en Leoni verdiepen onszelf nog steeds verder op het gebied yoga-therapy.Voor leskaart houders geldt dat deze sessie in overleg met je leskaart kan worden verrekend. Ook is het mogelijk om samen met een gezinslid te komen. Je kunt per e-mail je verzoek voor een privé-les indienen bij Mirjam of Leoni 

Voor een privé yoga-sessie vragen wij een vergoeding van €90,-.

Voor de duidelijkheid benadrukken wij dat de leskaarten worden verlengd met een periode van de duur van de corona maatregelen.

 

Tot slot, Wij missen jullie en het lesgeven enorm.

Stay safe, pas goed op jezelf en op de mensen om je heen.

Laat het ons weten als je vragen hebt.

We zien er naar uit weer samen aan de slag te kunnen gaan! 

 

"We are ultimately free

A house gets built to support life in hope

There truly is hope, and there is light

Let's move towards it."

~Unknown~

 


 

Privé therapie sessies

 

Een-op-een sessies zijn mogelijk en worden gehouden in de Grand Yurt of in onze lemen casita de gongshala zodat we het RVIM-beleid kunnen handhaven. 

Privé sessie gong

Privé sessie sjamanistische behandelingen

We zien je graag!

Namasté