Privé Yoga Sessie


Een privé yogales is een mooie manier om jouw eigen yoga-beoefening verdieping te geven. Het biedt je de kans om specifiek op bepaalde gebieden te werken. De les kan worden ingezet om jouw fysieke en/of mentale klachten aan te pakken. Op deze manier vergaar je meer kennis van jouw eigen energetisch systeem en de achtergronden rondom jouw klachtenpatroon. Sommige mensen vinden het enorm prettig om één op één een les te ervaren met de volle aandacht en op maat gemaakte les. Vooral de Restorative Yoga & de Yoga Nidra wordt veel ingezet in zo'n privé setting. 


Daarnaast kunnen we bij mooi weer de les verzorgen buiten op het terrein van Sekoya. Op het plateau of indien het daar te warm is, ergens in het gras in de schaduw van de eik. In overleg kunnen deze een-op-een sessies ook op een voor jou plezierige locatie (strand, jouw tuin, bos) worden gehouden. Een mooie manier om in deze tijd aan jezelf te kunnen werken. Zowel Mirjam en Leoni verdiepen onszelf nog steeds verder op het gebied yoga-therapy.

 

Voor leskaart houders geldt dat deze sessie in overleg met je leskaart kan worden verrekend. Ook is het mogelijk om samen met iemand te komen of een prive groep les in te boeken.

Je kunt per e-mail je verzoek voor een privé-les indienen bij Mirjam of Leoni 

 

Laat het ons weten als je vragen hebt.

We zien er naar uit om jou te mogen ontvangen en samen aan de slag te kunnen gaan! 

 

"We are ultimately free

A house gets built to support life in hope

There truly is hope, and there is light

Let's move towards it."

~Unknown~

 


 

Privé therapie sessies

 

Een-op-een sessies zijn mogelijk en worden gehouden in de Grand Yurt of in onze lemen casita de Shala.

Privé sessie gong

Privé sessie sjamanistische behandelingen

Coaching trajecten LEFmamma met Natalie Ilario

We zien je graag!

Namasté