Wij hebben een prachtig programma en we van start in de Herfst van 2023. We willen dit graag live doen face to face soul to soul.

We bieden voor de komende periode shamanic self care dag workshops zie:

Sekoya shamanic workshop series: Shamanic Self Care Day

 


SHAMANIC SELF CARE MODULES van start in de Herfst 2023

Tools vanuit de sjamanistische weg in je persoonlijke leven van alledag

Hallo, welkom!!

Wij zijn Leoni Santander en Monique Vlaar en verwelkomen je met groot plezier in een veilige omgeving tijdens de Shamanic Self Care modules. Een heldere en goed toepasbare introductie en journey in het sjamanistisch werk met een kleine groep van maximaal 12 deelnemers.

 

Beiden komen wij van verschillende stromingen en delen onze veelzijdige inzichten en vele ervaringen in deze fantastische reis, zodat jij in jouw persoonlijke leven deze kan gaan onderzoeken en ervaren. Ben je volledig nieuw op het pad van persoonlijke ontwikkeling, of heb je al eerdere ervaringen op dat vlak? De reizen en inzichten zullen zich ontvouwen op jouw eigen persoonlijke niveau. 

 

Sinds oudsher vinden we het sjamanisme terug op alle continenten van de wereld

waarin vele prachtige vormen, kleuringen en tradities zijn ontstaan.

Het is de oudste vorm van spiritualiteit in de mensheid, die zich tot op de dag van vandaag steeds opnieuw ontwikkelt. 

Wat kenmerkend is binnen het sjamanisme is dat we leren communiceren met wat in ons en in onze omgeving leeft. We communiceren met ons innerlijke wezen, met de natuur en de elementen. Meestal met als doel ons blijer, vrijer te voelen en steeds meer vanuit onze diepste kern en hart te leven. 

 

Wij hebben de Shamanic Self care modules ontwikkeld met verschillende thema's, waarin bijzondere oefeningen en technieken voorbij komen. Theorie en praktijk gaan hand in hand samen. Onderzoeken hoe je meer harmony en speelsheid kan creëren in je dagelijkse leven via shamanic self care.

Om je te helpen inzicht te krijgen in hoe je op een toegankelijke en mooie manier sjamanistische tools kunt inzetten en integreren in jouw dagelijks  leven.

We hebben de modules zo opgezet dat je ze afzonderlijk kunt volgen. Eén of meerdere of allemaal!

 

Wat gaan we doen:

Heel veel, bijvoorbeeld; Een gaaf altaar bouwen, voor jezelf of omgeving. Wat is de kracht daarvan en hoe doe je dat, en waarom!

Welke mooie rituelen of ceremonieën kun je gebruiken om een gebeurtenis in je leven te vieren, te verankeren of kracht bij te zetten. Yes or No, waar liggen je grenzen. Zeg je vaak genoeg ja tegen jezelf? En daarmee dus nee tegen de ander? Dansen, drummen of ratelen, zingen, dit zijn manieren om in een veranderde staat te komen waardoor je minder wordt afgeleid door de stroom van gedachten. Dat zijn belangrijke tools die in het sjamanisme worden ingezet. Communiceren met Mother nature, je innerlijk kind, voorouders, te leren wat NU werkelijk leeft of waarin je nog gestuurd wordt door je verleden. Kennen we het belang van de natuur om ons heen? Hoe zeer we daarmee verbonden zijn en hoe we daarin steeds meer de rijkdom en vreugde kunnen ervaren! Ook gewoon op ons balkon of terras! 

 

Shamanic Self Care:

De volgende modules komen aan bod. Yes we are excited en alsnog mogen we wachten!: 

DEZE MODULE trainingen WORDT ON HOLD GEZET NAAR de Herfst van 2023.

De shamanic self care DAGWORKSHOPs zijn ingepland!

Zie: Shamanic Self Care Day '

 

* Aanmelding mailen naar sekoyacenter@gmail.com onder vermelding: 

Shamanic Self Care Module 2023

* Met je naam, beetje info over jezelf, mobiele nummer en welke module(s) je wilt volgen.

Voorafgaand aan de module krijg je uitgebreidere informatie per mail toegestuurd en een paar kleine opdrachten om je te helpen openstellen voor het thema van de module zodat je optimaal kunt genieten van het programma.

In de herfst starten we! Yes!

Voor diegenen die hier interesse in hebben of "The calling" voor voelen en verdere verdieping wensen, ben je van harte uitgenodigd!

 

We kijken er naar uit en zien je graag om samen:

Te ervaren & te beleven.

Blessed be! ~ Monique & Leoni" Father Sun, Grandmother Moon, Mother earth, to the Star nations, all elements that unites us as One.

Great spirit, you whom are known by a thousand names

And you who are unnamable One

Thank you for bringing us together

Allowing us to sing the Song of Life" ~ unknown