Home » Speciale Evenementen » Shamanic Self Care Modules


Wij hebben een prachtig programma en door alle veranderingen steeds met de omstandigheden ivm Corona zijn wij genoodzaakt om dit programma uit te stellen naar September 2022. We willen dit graag live doen face to face soul to soul.

We bieden voor de komende periode shamanic dag workshops zodat we wat meer flexible kunnen blijven om evengoed live met de mensen te kunnen werken en daar hangen andere themas aan.

Shamanic dagworkshop: Shamanic Self Care Day

 


SHAMANIC SELF CARE MODULES

Tools vanuit de sjamanistische weg in je persoonlijke leven van alledag

Hallo, welkom!!

Wij zijn Leoni Santander en Monique Vlaar en verwelkomen je met groot plezier in een veilige omgeving tijdens de Shamanic Self Care modules. Een heldere en goed toepasbare introductie en journey in het sjamanistisch werk met een kleine groep van maximaal 12 deelnemers indien corona maatregelen dit toelaten.

 

Beiden komen wij van verschillende stromingen en delen onze veelzijdige inzichten en vele ervaringen in deze fantastische reis, zodat jij in jouw persoonlijke leven deze kan gaan onderzoeken en ervaren. Ben je volledig nieuw op het pad van persoonlijke ontwikkeling, of heb je al eerdere ervaringen op dat vlak? De reizen en inzichten zullen zich ontvouwen op jouw eigen persoonlijke niveau. 

 

Sinds oudsher vinden we het sjamanisme terug op alle continenten van de wereld

waarin vele prachtige vormen, kleuringen en tradities zijn ontstaan.

Het is de oudste vorm van spiritualiteit in de mensheid, die zich tot op de dag van vandaag steeds opnieuw ontwikkelt. 

Wat kenmerkend is binnen het sjamanisme is dat we leren communiceren met wat in ons en in onze omgeving leeft. We communiceren met ons innerlijke wezen, met de natuur en de elementen. Meestal met als doel ons blijer, vrijer te voelen en steeds meer vanuit onze diepste kern en hart te leven. 

 

Wij hebben de Shamanic Self care modules ontwikkeld met verschillende thema's, waarin bijzondere oefeningen en technieken voorbij komen. Theorie en praktijk gaan hand in hand samen. Onderzoeken hoe je meer harmony en speelsheid kan creëren in je dagelijkse leven via shamanic self care.

Om je te helpen inzicht te krijgen in hoe je op een toegankelijke en mooie manier sjamanistische tools kunt inzetten en integreren in jouw dagelijks  leven.

We hebben de modules zo opgezet dat je ze afzonderlijk kunt volgen. Eén of meerdere of allemaal!

 

Wat gaan we doen:

Heel veel, bijvoorbeeld; Een gaaf altaar bouwen, voor jezelf of omgeving. Wat is de kracht daarvan en hoe doe je dat, en waarom!

Welke mooie rituelen of ceremonieën kun je gebruiken om een gebeurtenis in je leven te vieren, te verankeren of kracht bij te zetten. Yes or No, waar liggen je grenzen. Zeg je vaak genoeg ja tegen jezelf? En daarmee dus nee tegen de ander? Dansen, drummen of ratelen, zingen, dit zijn manieren om in een veranderde staat te komen waardoor je minder wordt afgeleid door de stroom van gedachten. Dat zijn belangrijke tools die in het sjamanisme worden ingezet. Communiceren met Mother nature, je innerlijk kind, voorouders, te leren wat NU werkelijk leeft of waarin je nog gestuurd wordt door je verleden. Kennen we het belang van de natuur om ons heen? Hoe zeer we daarmee verbonden zijn en hoe we daarin steeds meer de rijkdom en vreugde kunnen ervaren! Ook gewoon op ons balkon of terras! 

 

Shamanic Self Care:

De volgende modules komen aan bod. Yes we are excited en alsnog mogen we wachten!: 

DEZE MODULE trainingen WORDT ON HOLD GEZET IVM  DE VERDERE ONTWIKKELINGEN IN ONS LAND. VANDAAR DAT WE UITSTELLEN NAAR SEPTEMBER 2022.

EEN DAGWORKSHOP op 15 April is wel al ingepland!

Zie: Shamanic Self Care Day

 

Module 1: "Yes or No"  

 

Een introductie in het sjamanistisch werk, hoe maken we connectie en sacred space. Keuzes en grenzen komen volop aan bod in mooie oefeningen, meditaties en reizen. Lichtheid en humor maken zeker deel uit.

 

Module 2 "Rituals"

 

In de aanloop naar het einde van het jaar en de feestdagen is het thema Rituelen, House Clearance, het bouwen van het altaar en het kracht van gebed aan de beurt. Wat willen we los laten, hoe kijken we terug op het voorbije jaar. En hoe geven we de warmte en viering en verbondenheid vorm.

 

Module 3 "New Beginnings" 

 

Wat gaan we verwelkomen in het nieuwe jaar en binnen onszelf. Hoe gaan we communiceren met ons innerlijk kind en helderheid verwerven voor het komende jaar. Wat mag geheeld, wat mag in het licht komen. Ceremonieën leer die helpen om je in het veld te gaan staan voor veranderingen waar je graag op wilt focussen. De zaden erkennen en zaaien die je in je hart draagt om die als een compass kan leiden voor jou en werken naar de toekomst.

 

Module 4  "Memories"

 

Wat is onze connectie met ons verleden en met onze voorouders. Wat is van hen en wat is van ons. Hoe kunnen we onze patronen stukje bij beetje in beeld krijgen en vervangen door voedende en helende manieren. Hoe kunnen we de blessings, kennis en liefde van onze voorouders omarmen en zo leren om wijze en liefdevolle voorouders te zijn voor onze toekomstige generaties. 

 

Module 5 "Mother"

 

In het voorjaar van 2022, waarin alles weer ontluikt na de wintermaanden gaan we werken met de natuur en de elementen. Welk van de elementen ondersteunt ons op de beste manier op dit moment? Wat is de ongekende kracht van de natuur en de elementen. We gaan een natuurceremonie beleven met een gezamenlijke intentie en een persoonlijke. De celebratie van het leven en met moeder natuur in samenwerking zijn.

 

We gaan ons zelf leren kennen op een hernieuwde manier, en maken stappen om telkens dichter bij onze kern te komen. Het is een eeuwig doorgaand proces, van geven en ontvangen, naar binnen keren en naar buiten treden. Het leren en groeien houdt nooit op. Het leven op aarde is een geschenk. 

 

*Info weekend modules:

* Zaterdag & zondag van 10.00 uur tot 17.00 uur.

* Modules vinden plaats in de yurt van Sekoya Center.

* Maximaal 12 deelnemers indien corona maatregelen dit toelaten.

* Vegetarische lunch, thee, kruidenwater en sap zijn inbegrepen. 

* Prijs: 275,- per module

 

* Aanmelding mailen naar sekoyacenter@gmail.com onder vermelding: 

Shamanic Self Care

* Met je naam, beetje info over jezelf, mobiele nummer en welke module(s) je wilt volgen.

 

Voorafgaand aan de module krijg je uitgebreidere informatie per mail toegestuurd en een paar kleine opdrachten om je te helpen openstellen voor het thema van de module zodat je optimaal kunt genieten van het programma.

In de herfst starten we! Yes!

Waneer de bladeren weer terug vallen op de aarde, voor diegenen die hier interesse in hebben of "The calling" voor voelen en verdere verdieping wensen, ben je van harte uitgenodigd!

 

We kijken er naar uit en zien je graag om samen:

Te ervaren & te beleven.

Blessed be! ~ Monique &  Leoni