Dé Sekoya Special Magic Monday Class!

 

YinYoga & Sound waves class die op elke elke laatste maandagavond van de maand plaats vind in ons geliefde yurt.

26 Februari | 25 Maart | 22 April | 27 Mei | 24 Juni | 29 Juli 2024

Tijd: 19:00 - 20:30

Sekoya Ticket: 40,-

 

Deze les is voor alle niveaus en toegankelijk voor alle leeftijden.

Een heerlijke yin yogales met live akoestische instrumenten die tijdens de sessie zachtjes worden gespeeld. De crystal bowls, de fluiten, de RAV drum, trommels en de planetary gongs worden tijdens de les gespeeld, met betrekking tot de asanas en bewegingen.
'Mirjam geeft haar kenmerkende lessen in relatie tot de vijf elementen, de meridianen en organen, de seizoenen van Moeder Aarde en de Maan cycli. Door middel van de ademhaling en het alleen voelen van het lichaam, zal ze je dieper in je lichaam leiden'.

In savasanna wordt je begeleid in een kleine yoga Nidra-sessie, de Gongs zullen je leiden naar het heerlijke, vredige, sound bath.

'Leoní weeft met haar instrumenten tijdens de asanas en gebruikt de gongs tijdens bepaalde houdingen om verdieping te ervaren met deze diepere geluid frequencies en weeft shamanic practices tijdens de les.

Een heilzame en holistisch les waar de studenten een reis maken in het lichaam, in sync met de adem en een diepere innerlijke rust op de golven van geluid.

Je bent welkom om jouw eigen deken mee te brengen.

Tevens vragen we je - voorlopig - je eigen water/thee fles mee te brengen.

Het is raadzaam verschillende laagjes kleding te dragen (of mee te nemen), zodat je wat extra aan- of juist uit- kunt trekken.

 

Als je deze 'Magic Monday Class' wilt bijwonen, reserveer dan je matje via ons boeking system Mind body. Deze les wordt namelijk veel gevolgd en raden aan om ver van te voren in te boeken. Heb je hulp nodig bij het reserveren? Stuur ons dan even een berichtje, we helpen graag via onze website op de contact pagina!

 

Namens Mirjam en Leoni wees van harte welkom op Sekoya Center!