Access Bars 

 

Acces Bars is een 'tool' die de polaire elektrische lading, zoals die in je hersenen opgeslagen zit, op te lossen.

De Bars zijn 32 punten op het hoofd waarin je alle gedachten, ideeën, overwegingen, emoties en houdingen hebt opgeslagen, die je belangrijk achtte in elk leven dat je ooit hebt gehad. Als je de Bars laat lopen, is het alsof je de delete-knop van de computer indrukt.

Zie de Bars als de harde schijf van je computer. Het is letterlijk lijk alles wat je leven na leven hebt opgeslagen.

Het laten lopen van de Bars verwijdert bestanden en programma’s, zodat deze niet langer in je leven zijn en ze niet elke keer automatisch verschijnen.

De hersengolven vertragen daadwerkelijk als je de Bars laat lopen, wat de gedragspatronen, geloofsovertuigingen en standpunten vanuit je kindertijd of vorige levens toegankelijk maakt.

Je wordt werkelijk meer aanwezig in je leven zoals het nu is en verleden hoeft niet meer zijn weerslag te hebben op de toekomst. 

De Bars gaat over: het lichaam leren te ontvangen. Werkelijk ontvangen is als je lichaam toestaat om keuze te hebben over waar jij aan vasthoudt. Echt ontvangen is het lichaam toestaan om andere keuzes en mogelijkheden te creëeren.

Bars kan worden gebruikt om veranderingen mogelijk te maken op alle gebieden van jouw leven. Als je bereid bent om meer vanuit bewustzijn te functioneren, open je de mogelijkheid naar heeling en genezing.

 

De Bars sessie duurt 60 minuten

Je gaat heerlijk liggen op een massagetafel en ontvangt de Bars door Sekoya's Bars specialisten

Natalie of Leoní die de 32 punten aanraken. 

Het is een sessie met veel rust en reset van de hersenen en voor het lichaam.