Mijn naam is Theuntje de Jong. 
 
Van kinds af aan ligt mijn interesse in natuur, persoonlijke ontwikkeling, creativiteit en natuurlijke geneeskracht. 
 
Ik bewandel momenteel een weg waarin ik steeds meer met mezelf in verbinding kom. Ik leer mezelf iedere dag beter kennen, met mijn krachtige punten en mijn valkuilen. 
 
Met een basis in kruidengeneeskunde en een training tot Gongerà zet ik de eerste stappen om mijn werk de wereld in te brengen.
 
Ik werk met liefde met de kruiden en het plantenrijk, op alle niveaus. Lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel, om mezelf en anderen tijdens hun proces te ondersteunen. 
 
De kruiden kunnen helpen op momenten dat je je vast voelt staan, niet weet waar je heen moet in het leven. Maar ze helpen je ook om je lichaam te reinigen en ballast op te ruimen. Dit werkt zowel lichamelijk als geestelijk. 
 
Naast dit werk, geef ik ook gongsessies. 
Na de training tot Gongerà ben ik bezig geweest om de Gongs echt te leren kennen. Deze klanken, trillingen, frequenties, brengt je lijf zo tot rust. Je komt in een diepe ontspanning die, zeker in deze tijd, nodig is om jezelf af en toe te gunnen. Want vanuit ontspanning, lichtheid en rust creëren we weer ruimte om verder te gaan. 
 
En ik vind het heerlijk om deze sessies te geven. Om te zien hoe iemand zich volledig ontspant, zich overgeeft aan het geluid, de rust, de veiligheid en de geborgenheid van de plek. Om dit te mogen bieden is een waar cadeau. 
 
Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten en je met genegenheid, liefde en warmte te ontvangen. 
Je contact met mij opnemen voor een afspraak of informatie:
Whatsapp/bellen: 06 81720116