SjamanismeSjamanistisch genezer

Perceptie op het leven door de ogen van een sjamaan

 

Vanuit de benadering dat je een fysiek lichaam hebt en een droomlichaam, werkt sjamanisme op een dieper niveau dat veel mensen aanspreekt.

 

Sjamanisme is de oudste vorm van healing en er zijn vele tradities over de hele wereld. Het is geen religie maar juist een spirituele benadering van het leven die mooie verbindingen, connecties, kracht en healing teweeg kan brengen. De symboliek van het onderbewuste is één van de 'tools' waar je als sjamanistisch genezer mee werkt, vanuit de gedachte dat in ieders onderbewuste een diepere kennis huist. Sjamanisme brengt een energetische structuur door middel van rituelen, sjamanistische meditatie, healing en innerlijke reizen.

 

Sjamanisme is uiteindelijk de realisatie van jouw innerlijke waarheid. Wanneer je die innerlijke wereld omarmt, begint jouw innerlijke reis naar healing en zelfontdekking. Waarbij je je meestal realiseert hoe goed het voelt, de herconnectie met jezelf en jouw eigen oeroude wijsheden die diep in je verborgen liggen. Velen ervaren het als een gevoel van thuiskomen, van binnen, en dat dit het gevoel is waar je naar op zoek was.

 

Er wordt altijd een intakegesprek gevoerd om samen met de client te kijken welke behoefte of vraag er is en welke behandeling daarvoor gepast is. Dit kan via de telefoon of via skype. Tijdens de eerste 15 minuten van het intakegesprek kijken we gezamenlijk of dit soort sessies vanuit het sjamanisme past bij jou. Is er binnen die 15 minuten een gevoel vanuit één van beide kanten dat het niet de juiste methode is, dan cancellen we de afspraak respectvol. 

 

De uiteindelijke sessies worden gehouden in de lemen casita 'Gong Shala' of in de yurta of op afstand. 

Consultaties zijn alleen mogelijk op afspraak en ze zijn niet bedoeld voor urgente crises en/of directe medische complicaties.

 

Belangrijk: Deze sessies zijn gericht op sjamanistische energetische behandelingen en ze zijn niet bedoeld voor medische diagnoses, of behandeling van psychologische condities. Ze zijn ook niet bedoeld voor medisch advies, of ter vervanging van medische/professionele zorg. Psychologische en medische condities  moeten altijd met zorg begeleid worden door jouw persoonlijke dokter en/of medisch specialist. 

 

Als ceremonie leider kan Leoni -in samenspraak- rituelen/ceremonies uitvoeren bij bijeenkomsten en bij speciale gebeurtenissen zoals geboorte, trouwen, initiatie van de levensfases, en sterfte.

 

Sjamanistische behandelingen:

Vuur ceremonie

Werken met je droom lichaam

Transformatie beoefenen in je leven

Energetische schoonmaak van de organen

Massage van de interne organen

Verbinding maken met jouw spirit helpers

Intunnen naar je hogere frequentie

In vrede komen met je verschillende levensfases

Healing ritueel Sjamanistische kaart van het droomlichaam de 5 zielen

Verbinding met je voorouders

Voorouder healing ritueel 

Re-alingment session: Energetische schoonmaak van huis en omgeving

 

Duo Sjamanistische behandelingen 'Angelitas Shamanicas':

 

Wat een bijzondere sessie is de duo benadering van twee binnenin de wereld van het sjamanisme. Deze sessies worden Angelita Shamanicas benoemd:

Leoni werkt met andere sjamanen en samen met shamanca Newmai en met Monique Vlaar en brengen ze samen duo healings, innerlijke reizen en ceremonieën.

Bijvoorbeeld: een zachte gong sessie tijdens een orgaan massage behandeling.

Ben je hierin geïnteresseerd,  dan bespreken we graag de mogelijkheden met je om een behandeling te ontvangen van twee sjamanen/behandelaars. Hierin zijn verschillende combinaties mogelijk, waaronder ook de behandelingen die we op Sekoya geven. Bijvoorbeeld een bars sessie of met de gongs  na een sjamanistische reis/behandeling.

 

Een afspraak kan je kosteloos verplaatsen/afzeggen tot 24 uur voor de afspraak. Valt het binnen de 24 uur, dan wordt de kosten van afspraak in rekening gebracht.

 

Leoni werkt met het Siberische sjamanisme en is opgeleid door Ahamkara van de Altai gebergte, in Siberië. Ahamkara hebben we op Sekoya meerdere malen mogen ontvangen voor workshops en privé healings. Santander blijft door studeren vanuit haar passie voor het vak  en zoals ze zelf zegt: "We zijn allemaal studenten van het leven, de student/klant is voor mij...de teacher".  Leoni werkt met de 5 spirits Erlik/Umaï/Ulgun/Tengri vanuit de Siberische traditie en is energetisch sjamanistisch holistisch beoefenaar. Ze heeft bovendien trainingen gevolgd van Sandra Ingerman en Ancestral Medicine Work met Daniel Foor waar ze momenteel in opleiding is. De Xamânca-naam die Leoni heeft mogen ontvangen is Cantando la Luna oftewel Singing Moon. Ze werkt met de Orishas (natuur 'deities' van de Santeria traditie) en is Akhpom: oproepen van de natuurelementen en de Orishas door middel van zang en ceremonie.

 

Alles bestaat al in de echte wereld én in de droomwereld.

Daarom is het zo krachtig om te dromen.

Deze verbinding maken is het mooiste wat er is.

 

OM MANI PADME HUM

Namasté | Aché | Aho | Yaheé| Mitakuye Oyasin

To all kindred spirits, we are kin!