Sekoya Dance Yoga & Sekoya Yoga: 

Asanas verweven met dansbewegingen!
Een heerlijke combinatie van yoga, empowerment, light body work en dans.
Op aanstekelijke muziek speciaal uitgezocht voor deze les.

 

Deze veelzijdige les duurt 75 minuten en begint met een warming up vanuit de Kundalini traditie. Een zachte flow wordt tussen de les door verweven, met elementen vanuit de chi-gong/tai-chi. Die weer overgaat naar de flow van Hatha Yoga, 'snippets' van Vinyasa, Kashmir Yoga en de dansbewegingen! Op het einde van de les wordt er tijd genomen voor de beoefening van meditatie om naar binnen te gaan, waar ook verschillende technieken ervaren worden vanuit de zen, yoga nidra en intenties. Ceremoniële mudras waaruit een mooi moment wordt gecreëerd voor jezelf en als groep. Daarna kan je genieten en vol overgave neerdalen tijdens een Restorative Yoga houding. Sekoya dance yoga is een eigen vorm die door de jaren is gecreëerd waar ik met veel plezier doorgeef aan de student.

 

Het doel van de les is om met je lichaam plezier, speelsheid en focus te ervaren en je bewuste adem wakker te maken. Deze les zorgt ervoor dat je geest tot rust kan komen, immune systeem  versterken en je de 'happy hormones' die tijdens de bewegingen vrijkomen nog uren na de les zal blijven voelen.

 

Deze les is toegankelijk voor iedereen, graag wel lichamelijk letsels/blessures van te voren melden. Zo kan ik er tijdens de les rekening mee houden. Zodat we aan de slag kunnen gaan met respect en beleid, in een veilige omgeving, en vooral: met heel veel plezier!

 

Ik zie je graag en "lets dance with our bodies and breath!"

~Leoni Santander