Privé Sekoya Comfy Yoga:

Wees welkom!

Om op de mat plaats te nemen in de Grand Yurt met een warme haardkachel aan en een heerlijke rustige cosy yoga les te ervaren, 'Sekoya Comfy'. Even een moment voor jezelf en deze is in te boeken voor een privé groep of een special gelengenheid.

 

Deze les is speciaal gericht om de diepte in te gaan met een hele rustige flow van Hatha Yoga, Tibetaanse Yoga, Chi-gong en Pranayama waarbij meer tijd wordt genomen. Door de langzame flow en het samenbrengen van adem en beweging, wordt bewust gewerkt aan het immuunsysteem en het loslaten van spanningen in het lichaam. Tijdens de les sturen we met aandacht de adem, in combinatie met visualisaties die focussen op het energetische lichaam (Kashmir Yoga). Aan het einde van de les dalen we neer in een Restorative Savassanna om heerlijk te ontspannen met een mini Yoga Nidra én stilte.

 

Alles in deze les is ingesteld op een aangename langzame flow en is daarom geschikt voor leerlingen die het rustiger aan willen doen. En die graag via deze 'meditatie in beweging' naar binnen willen gaan.

 

Lichamelijke blessures/ uitdagingen/ervaringen van hoge stressniveaus in het leven graag aan mij vermelden voordat de les begint. Zodat ik er rekening mee kunnen houden en jou een veilige, respectvolle en fijne les kan geven. Het gaat er uiteindelijk om dat waar je je op dit moment ook bevindt in het leven, je even terug kan gaan naar je eigen kern in het moment van nu. 

 

Wees welkom om met je adem, beweging en aanwezigheid te werken aan een zachte opening van het lichaam en het contact met je adem. 'Je zelf'. 

Ik zie je graag op de mat voor de comfyness, meditatie in beweging en het beoefenen van naar binnen te gaan. 

Deze les is special afgesteld voor privé groepen en mogelijk in te boeken bij Leoni.

Namasté

~Leoni Santander