Workshop Yoga & Ayurveda - Lente editie

 

Hoe voel jij je in de Lente? Wat doet het met jou wanneer er meer licht is en de vogels zingen meer en meer? Of wanneer het juist droog, koud, winderig en helder is? Voel jij het verschil in jouw lichaam? En in jouw mind?

 

Jouw hele systeem moet zich elk seizoen weer aanpassen aan de omstandigheden om een nieuwe balans te vinden. Maar hoe doe jij dat? Daarbij is het noodzakelijk om je voortdurend aan de veranderingen in de externe omgeving aan te passen door het voedsel wat jij eet, aan de soort en de hoeveelheid lichaamsbeweging die jij doet, de kleren die jij draagt enzovoort. Wat is een goed ontbijt in de lente? En welke kleuren werken optimaal in deze tijd (en welke juist niet)? Wat zijn de kruiden die je het beste kunt gebruiken in dit seizoen?

 

In de lente editie van de workshop Yoga & Ayurveda gaan Mirjam en Annemieke in op deze en nog heel veel andere vragen. Zij helpen jou op weg met adviezen en aanpassingen uit Ayurveda (leefstijl en voeding) die jij in jouw leven kan doen om het evenwicht deze lente te vinden en te behouden. Maar ook vanuit Yoga (ook geschikt voor de niet/ minder ervaren beoefenaar) krijg jij tips and tricks om tijdens de lente een goede gezondheid in stand te houden.

 

Deze workshop is voor mensen die echt dieper in hun gezondheid willen duiken en voor zichzelf willen zorgen. In de workshop wordt de eeuwenoude wijsheid van Ayurveda en Yoga op (inter-)actieve wijze gecombineerd door kennisoverdracht en praktijk oefeningen. En… de eindontspanning wordt begeleid door de gongs zodat jij een heerlijk ontspannende gong sound bath mag ervaren. Een unieke belevenis!

 

Datum: zaterdag 23 maart 

Tijd: 9.30 - 12.30 uur

Datum: zaterdag 30 maart

tijd: 14:30 - 17:30

Locatie: Sekoya Center, Schoorl

Ticket: € 52,50