Home » Therapieën/Specials » Deep tissue Massage

Massage

 Vianne voor Deep Tissue Massage

in de Gong Shala

  

Hoi! Ik ben Vianne, gecertificeerd en toegewijd yoga docente en yoga therapeute i.o. (The Yoga Therapy Institute Amsterdam.) Als klein meisje begon ik met Klassiek ballet, daarna is bewegen en mijn interesse voor het menselijk lichaam nooit meer weg gegaan. Masseren voelt als een tweede natuur voor mij, massage, anatomie en bio-medische kennis over de systemen in het lichaam zijn onderdeel binnen beide yoga opleidingen. Deze kennis heb ik aangevuld met een interne opleiding deep tissue massage.

 

Op Sekoya kun je 1 weekend per maand een deep tissue massage bij me boeken. Met veel plezier ontvang ik je in de Shala om je vervolgens met een heerlijk licht en vrij gevoel weer huiswaarts te kunnen laten gaan. 

 

De sessie duurt 75 min waarvan je 60 min gemasseerd wordt. Houd de website en social media in de gaten voor de data. Aanmelden gaat per mail:  

vianne@yogav.nl

 

DATA

Oktober 8 & 9

November 5 & 6

December 3 & 4 

Vrijdag

14:00 - 15:15

15:45 - 17:00

 

Zaterdag

10:00 - 11:15

11:45 - 13:00

 

Wil je meer weten over een 1 op 1 yoga of yoga therapie sessie, mag je ook altijd contact met me opnemen.

Prijzen:

Sessie van 75 minuten € 85,-

Waarvan 60 min deep tissue massage 

Massage van langer dan 60 min is mogelijk, neem contact met mij op voor planning en kosten.

Een afspraak kan je kosteloos verplaatsen/afzeggen tot 24 uur voor de afspraak. Valt het binnen de 24 uur, dan wordt de kosten van afspraak in rekening gebracht