Welkom bij Sekoya's special class

XL Yoga & Gongs

1x  in de maand op vrijdag middag

16:00 - 18:00  ticket: 45,-

17 februari | 10 Maart | 14 April  2023

 

Een heerlijke 2 uur yoga les geven door twee docenten met ondersteuning van resonantie van de planetary gongs, speciale meditaties en gebed.


Space holders en docenten Mirjam Houtenbos en Leoni Santander bundelen opnieuw hun kennis, liefde en unieke samenwerking waarbij vele studenten met genot bijwonen. 
Mirjam en Leoni staan bekend in hun duo teachings om met respectvol, kennis, luchtigheid en integer hun lessen te begeleiden en een duo match made in heaven!

 

Samen gaan Mirjam en Leoní hun kennis van verschillende yoga beoefeningen de les leiden en weven deze duo een bijzondere diepe holistisch ervaring voor de student. De eerste uur yoga en de tweede uur wordt tijd genomen voor de beoefening van verschillende begleidende meditaties en gebed. Bij de laatste half uur gaat de student in restorative houding en worden de gongs en andere instrumenten ingezet voor een zachte sound bath in savasanna.

Dit is een les om te ervaren en te beleven!

Deze les is voor alle niveaus en toegankelijk voor alle leeftijden.

Een heilzame en holistisch les waar de studenten een reis maken in het lichaam, in sync met de adem, intenties en een diepere innerlijke rust.


Je bent welkom om eigen dekens van jezelf mee te brengen ten behoeve van de Savasanna.

Tevens vragen we je eigen water/thee fles mee te brengen.

Het is raadzaam verschillende laagjes kleding te dragen (of mee te nemen), zodat je wat extra aan- of juist uit- kunt trekken.

 

Als je deze 'Special XL Yoga & Gongs Class' wilt bijwonen, reserveer dan je matje via ons boeking system Mind body. Heb je hulp nodig bij t reserveren? Stuur ons dan even een berichtje, we helpen graag via onze website op de contact pagina!

 

Namens Mirjam en Leoní wees van harte welkom op magische Sekoya Center!