Home » Speciale Evenementen » Shamanic Workshop Series

 

SHAMANIC SELF CARE DAY

Sekoya workshop series

"Meet and greet your inner child"

 

Welkom tijdens deze tweede workshop uit de shamanic selfcare serie!

Space holders Monique Vlaar & Leoni Santander nemen jou mee in een volle dag

van ervaringen. Leer van technieken binnenin het sjamanisme voor je eigen self care. 

 

De shamanic selfcare serie is samen gesteld door deze twee space holders die van verschillende sjamanistische windrichtingen komen en in essentie als vanzelfsprekend vanuit de zelfde bron. "Meet and greet your inner child" is de opvolger van de workshop "Reveal your soul to me". De eerste uit deze serie is met enthousiasme ontvangen door onze deelnemers. Het was een geweldige dag!

 

Hoe creëer je ondersteuning door self care via energetische sjamanisme?

Hoe is het om je eigen 'tracker' te zijn via de benadering van het sjamanisme en welke tools passen bij jou?

 

We geven een inkijkje in wat het sjamanistisch werk kan betekenen in jouw leven. Alles is bezield, je kunt connectie maken met alles wat is. 

In deze tweede workshop zetten we de eerste stappen in het verbinding maken met je innerlijke kind. Er wordt vaak over gesproken, het innerlijk kind, maar wie is dat eigenlijk en hoe doe je dat, meet and greet? 

 

We leren in deze workshop kennis te maken in het openen, luisteren en voelen. Wat wil het jou vertellen? Het is heel waardevol te ontdekken en te doorvoelen welke wijsheid en inzichten je dit kan brengen. Antwoorden liggen gewoon in jouw verborgen. Wat heeft dit kind van jou nodig, hoe verzorg je het, hoe maak je weer contact met de speelsheid. Hoe kun je herstellen, helen of omarmen om tot een heler en harmonieuzer volwassen mens door het leven te bewegen.

 

We maken gebruik van beweging, dans, geluid, meditatie en gaan gericht aan het werk in verschillende technieken en oefeningen vanuit het sjamanisme. 

 

Je leert op jouw persoonlijke wijze te luisteren, en kennis te maken en te verbinden. Je krijgt de gelegenheid om met innerlijke onderwerpen te werken die om inzicht en heling vragen. 

Jouw eigen "gut feeling", jouw kompas, jouw eigen wijsheden zijn van groot belang. Voel je een "pulling" of misschien zelfs een "JA" door sjamanistisch werk en

met tools aan de slag te gaan ben je van harte welkom!

 

Vanuit de visie van Monique & Leoni is het van belang in liefde, met humor en met kennis, eerst met jezelf aan de slag te gaan voordat je met anderen te werk gaat.  Deze dag is voor jou!

Deze self care day workshop wordt gehouden in alle privacy in de Yurt van Sekoya Center met een heerlijke bio lunch inbegrepen/thee/infused water en snacks

 

Datum: Zaterdag 10 September 2022

Open door yurt: 9:30

Start: 10:00 - 17:30

Heerlijke seizoens gebonden vega lunch inbegrepen

Prijs: 155,- p.p.

Benodigdheden:

* Neem een jeugd foto van jezelf mee.

* Pen & papier mee, lekker makkelijk zittende kleding aan en heb je eigen shaker/drum? Neem die dan mee.. Misschien gaan we ook naar buiten.

 

Aanmelden via de Mind body app of een persoonlijk bericht via contact pagina van deze site.

We zien je graag op deze bijzondere reis!!

Monique & Leoni