Welkom bij Sekoya's special class Yoga & Gongs

Elke laatste maandagavond van de maand

19:00 - 20:30  ticket: 40,-

26 September | 31 Oktober | 28 November  2022

 

Een heerlijke yoga les met ondersteuning van resonantie van de planetary gongs en andere instrumenten.


Space holders en docenten Mirjam Houtenbos en Leoni Santander bundelen opnieuw hun kennis, liefde en unieke samenwerking waarbij vele studenten met genot bijwonen. 
Mirjam en Leoni staan bekend in hun duo teachings om met respectvol, kennis, luchtigheid en integer hun lessen te begeleiden en een duo match made in heaven!


Deze les is voor alle niveaus en toegankelijk voor alle leeftijden.

Een heerlijke yin yogales met live akoestische instrumenten die tijdens de sessie zachtjes worden gespeeld. De crystal bowls, de fluiten, de RAV drum, trommels en de planetary gongs worden tijdens de les gespeeld, met betrekking tot de asanas en bewegingen.
'Mirjam geeft haar kenmerkende lessen in relatie tot de vijf elementen, de meridianen en organen, de seizoenen van Moeder Aarde en de Maan cycli. Door middel van de ademhaling en het alleen voelen van het lichaam, zal ze je dieper in je lichaam leiden'.

In savasanna wordt je begeleid in een kleine yoga Nidra-sessie, de Gongs zullen je leiden naar het heerlijke, vredige, sound bath.

'Leoni weeft met haar instrumenten tijdens de asanas en gebruikt de gongs tijdens bepaalde houdingen om verdieping te ervaren met deze diepere geluid frequencies en weeft shamanic practices tijdens de les.

Een heilzame en holistisch les waar de studenten een reis maken in het lichaam, in sync met de adem en een diepere innerlijke rust op de golven van geluid.

 

De matten zullen ruim van elkaar worden geplaatst.
Voor deze groepslessen zullen we voorlopig géén 'Sekoya' oogkussentjes en dekens gebruiken. Je bent welkom om deze van jezelf mee te brengen.
We vragen je wel om je eigen handdoek/badlaken mee te nemen en een eigen deken ten behoeve van de Savasanna.

Tevens vragen we je - voorlopig - je eigen water/thee fles mee te brengen.

Het is raadzaam verschillende laagjes kleding te dragen (of mee te nemen), zodat je wat extra aan- of juist uit- kunt trekken.

 

Als je deze 'Special Yoga Class' wilt bijwonen, reserveer dan je matje via ons boeking system Mind body. Heb je hulp nodig bij t reserveren? Stuur ons dan even een berichtje, we helpen graag via onze website op de contact pagina!

 

Namens Mirjam en Leoni wees van harte welkom op Sekoya Center!