Home » Speciale Evenementen » Shamanic Workshop series 'Reveal your soul to me'
Shamanic Self Care Sekoya Center

 

SHAMANIC SELF CARE DAY

Sekoya workshop series

"Reveal your soul to me"

 

Space holders Monique Vlaar & Leoni Santander nemen jou mee in een volle dag

van ervaringen in dit paasweekend. Leer van technieken binnenin het sjamanisme voor je eigen self care, die je dagelijks thuis kan doen. 

 

Dit is een bijzonder programma dat samen is gesteld door deze twee space holders die van verschillende sjamanistische windrichtingen komen en in essentie als vanzelfsprekend vanuit de zelfde bron. 

Deze workshop is een introductie op onze diepgaandere Shamanic Self Care Modules die in de Lente van  2023 van start zullen gaan.

 

Hoe creëer je ondersteuning door self care via energetische sjamanisme?

Hoe is het om je eigen 'tracker' te zijn via de benadering van het sjamanisme en welke tools passen bij jou?

 

We geven een inkijkje in wat het sjamanistisch werk kan betekenen in jouw leven. Alles is bezield, je kunt connectie maken met alles wat is. 

In deze workshop zetten we de eerste stappen in het verbinding maken met jezelf en je omgeving, de elementen, krachtdieren, vanuit jou innerlijke centrum.

We maken gebruik van beweging, dans, geluid, meditatie en gaan gericht aan het werk in verschillende oefeningen vanuit het sjamanisme. 

Je leert op jouw persoonlijke wijze te luisteren, en kennis te maken en te verbinden. Je krijgt de gelegenheid om met innerlijke onderwerpen te werken die om inzicht en heling vragen. 

Waar ligt je persoonlijke startpunt vanuit sjamanistich oogpunt om naar binnen te gaan?

Welke tools kun je gebruiken om vragen en antwoorden in je leven helder te krijgen en met  jouw uitdagingen om te gaan?  Wat is jouw next move? Wat houdt je tegen? 

Welke richting kan je gaan door je eigen intentie echt te voelen. Je sankalpha... je echte hartewens. Dat is een mooie basis om op terug te vallen toch?

Jouw eigen "gut feeling", jouw kompas, jouw eigen wijsheden zijn van groot belang. Voel je een "pulling" of misschien zelfs een "JA" door sjamanistisch werk en

met tools aan de slag te gaan ben je van harte welkom!

 

Vanuit de visie van Monique & Leoni is het van belang in liefde, met humor en met kennis, eerst met jezelf aan de slag te gaan voordat je met anderen te werk gaat.  Deze dag is voor jou!

Deze self care day workshop wordt gehouden in alle privacy in de Yurt van Sekoya Center met een heerlijke bio lunch inbegrepen.

 

Open door yurt: 9:30

Start: 10:00 - 17:30

Lunch inbegrepen

Prijs: 145,- p.p.

Benodigheden: Pen & papier mee, lekker makkelijk zittende kleding aan en heb je eigen shaker? Neem die dan mee.. 

 

Aanmelden via de Mind body app of een persoonlijk bericht via contact pagina van deze site

We zien je graag op deze bijzondere reis!!

Monique & Leoni

 

 

Geweest: