Home » Therapieën/Specials » ANTAR Sport coach

Antar Sport coach sessies:

 

Antar staat voor innerlijke groei. Als individu ben je daar eigenlijk nooit klaar mee. Het doel van de behandelingen is het ontdekken van je lichaam. Voor de training beginnen, is er een intake van drie sessies. Dit is nodig om de capaciteiten en grenzen van je lichaam te leren. Er wordt hier gekeken naar je flexibiliteit, je mobiliteit en je conditie. Vanuit daar wordt een fitness behandeling op maat gemaakt, afgestemd op jouw capaciteiten en wensen.

Hoewel jouw wensen altijd worden meegenomen voor de sessies, blijft de nadruk vooral liggen op fit en actief bewegen voor jouw eigen lichaam. Hierbij wordt je zelfvertrouwen, je proprioceptie en je algemene fysieke én mentale gezondheid versterkt.

Bij behoefte kunnen sessies ook worden gestart/beëindigd met een warming-up/cooling-down massage, elk van 15 minuten.

 

Hallo mijn naam is Nizar Salamat,

Voor mijn trainingen komt er altijd eerst een intakegesprek aanbod. Hier worden dan doelen en verwachtingen besproken, maar ook blessures en verhinderingen. Mijn trainingen zijn gebaseerd op drie disciplines: flexibiliteit, mobiliteit en conditie. Voor elke discipline wordt een training sessie genomen om de stand van zaken te zien. Vanuit daar wordt een behandeling op maat gemaakt die aan jouw doelen en eisen voldoet. Sessies duren 60 minuten. 

 

Mijn specialiteit zijn trainingen die op eigen lichaamskracht berusten, zonder het gebruik van apparatuur. U kunt hierbij denken aan fitness technieken, maar ook boksen & zelfverdediging tot aan gladiator training. Ik focus mij vooral op 1op1training en hanteer daarbij dan ook een gezondheid-op-gewicht beleid aan, waarbij de nadruk ligt op fit en gezond bewegen op jouw lichaam en minder op afvallen.

Voor nader contact kunt u mailen naar n.salamat@live.nl