Home » Speciale Evenementen » Moeder & Dochter Sila Circles


Yahee Moeders en Dochters,

Een bijzondere initiative moeder en dochter circles:

Hoe mooi is het, om in een tijd waarin het leven soms in een sneltreinvaart gaat, waarin er veel draait om uiterlijkheden en agenda’s, als moeder en dochter samen bewust tijd voor elkaar te maken.

Jullie zijn van harte uitgenodigd voor onze Sila Sister Circle, een veilige cirkel van moeders en dochters. Om vanuit liefde en verbinding kennis te delen, plezier te maken en creatief te zijn. Zoals Talking stick, plezier maken met dans, creatief gezamenlijk iets maken en nog veel meer. Doel is zodat je dichter bij jezelf en bij elkaar komt, waardoor je krachtiger de buitenwereld tegemoet kan treden!

De Space Holders van Sila Sister Circles zijn Soraya en Kirsten:

Ola iedereen ik ben Soraya! Samen met mijn vriend Eddie, dochter Zahra-lou en zoon Eliah woon ik in het fijne Alkmaar. Ik heb een grote liefde voor dieren en de natuur. Regelmatig rijd ik met mijn paard Missy door de prachtige duinen van Egmond of wandel ik met vriendinnen in de natuur. Door de drukte waarin wij allen leven zie ik dat er meer dan ooit behoefte is aan verbinding. Zelf vind ik die verbinding in de vrouwencirkels bij Sekoya. Bij de laatste cirkel van 2019 kwam er per toeval een plek vrij en ik vroeg Leoni of mijn dochter mee mocht komen bij uitzondering. Hoe fijn is het om niet alleen naar de voorouders te reiken, maar ook naar de volgende generatie. Wat er die cirkel gebeurde was magisch! Mijn dochter had ineens 20 moeders en ontelbare voormoeders die met kennis, kracht en liefde mijn dochter en onze band liet bloeien als nooit tevoren. Het idee om dit voort te zetten was geboren. Kirsten voelde precies hetzelfde en benaderde mij. Vanaf toen liep alles zoals het moest gaan. Hopelijk mogen wij de magie doorgeven die ontstaat als wij in verbinding zijn met elkaar.
Veel liefs Soraya

Yahee! Ik ben Kirsten! Ik woon met Maarten, mijn lief en soulmate, in het prachtige Schoorl. Samen hebben wij drie kinderen, Ronja, Lasse en Mika.
Na een korte periode in de jeugdzorg en een prachtige lange wereldreis werk ik nu alweer 10 jaar in het voortgezet onderwijs. Daarnaast heb ik een grote passie voor yoga, mediteren, hardlopen, reizen en de natuur. Hier laad ik volledig van op om zo alle uitdagingen in het dagelijkse leven vol aan te gaan. Momenteel ben ik bezig om van mijn passies ook mijn werk te maken en ben ik ook buiten mijn baan gestart als coach.
Door mijn werk, maar ook het ouder worden van mijn dochter kwam bij mij sterk de behoefte om ook samen met andere moeders en dochters ervaringen te delen en kennis over te dragen. Om de wijsheid van onze ancestors ook op onze jongere Sisters over te dragen.
Op zoek naar een geschikte plek kwam ik er steeds meer achter dat dit is wat ik zelf en samen kan creëren!
Zo ontmoette ik Soraya tijdens de Sacred Sister Circle bij het magische Sekoya. Wij delen deze missie en zo is de moeder dochter cirkel realiteit geworden!
Ik ben dankbaar voor Leoni, de moeder van de Sacred Sister Circle, die, met haar Sekoya, de allerbeste plek heeft om ook de jongere sisters te verwelkomen.
Lieve moeders en dochters ik zie jullie graag! Om, zonder oordeel, vanuit liefde in een veilige cirkel met elkaar te verbinden.

We zien je graag in onze Moeder & Dochter Circle!

Datum:
Zaterdag 26 September - 24 Oktober - 14 November - 12 December

Tijd:
12:00-14:00 uur

Locatie:
Grand Yurt Sekoya Center, Schoorl N-H

Dochters tussen de 9 en 12 jaar

Investering 25 euro voor moeder en dochter samen

Vragen en aanmelden kan via silasistercircle@gmail.com


Soraya deelt over de eerste circle die plaats vond op 27 Juni 2020:

Gisterochtend hadden wij onze eerste moeder-dochter circle.

Iets nieuws starten is ontzettend spannend en we wisten dan ook niet of het zou lukken en hoe het zou verlopen. Onze intentie was om in verbinding te gaan als moeders en de moeder- dochterband te bekrachtigen. Ik had zoveel twijfel vooraf of datgene wat we bedacht hadden ook de behoefte van de andere moeders en dochters was. Maar zoals altijd is het zo dat als je iets doet wat een hoger doel dient dat het vanzelf gaat. Wat was het nodig om bij elkaar te komen en zonder oordeel te delen.

Om met liefde naar elkaar te luisteren en samen te dansen.

Even een moment waar de wereld stil staat.

Waar je alleen bent met de volgende generatie en luistert wat zij te vertellen hebben.

Wat waren de meiden dapper en wat dragen zij een wijsheid bij zich.

Dit is het begin van iets heel moois!

Wil je hier de volgende keer ook bij zijn?

Mail dan naar silasistercircle@gmail.com voor meer informatie.