Home » Lessen info » Buiten lessen


Sekoya Outdoor Yoga classes

Wees van harte welkom!
We nemen onze yoga lessen naar de buitenlucht, zodat jij bij mooi weer kunt genieten van een heerlijke yoga les in Sekoya's magische tuin, omringd door bomen en de zingende vogels. Deze lessen zullen gaan plaats vinden op het ruimtelijke octagon plateau of heerlijk in het gras.


We volgen de regels van het RIVM. De matten zullen ruim van elkaar worden geplaatst, waarbij we de respectvolle afstand van 1,5 meter hanteren.
Voor deze groepslessen zullen we voorlopig géén 'Sekoya' oogkussentjes en dekens gebruiken. Je bent welkom om deze van jezelf mee te brengen.
We vragen je wel om je eigen handdoek/badlaken mee te nemen en een eigen deken ten behoeve van de Savasana.

Tevens vragen we je - voorlopig - je eigen water/thee fles mee te brengen.

Het is raadzaam verschillende laagjes kleding te dragen (of mee te nemen), zodat je wat extra aan- of juist uit- kunt trekken. 

Vanuit Sekoya en de docenten, willen we graag werken aan onze gezondheid, harmony van de geest en waaronder het immuun systeem. Wij denken, dat het samen zijn, in deze vorm en setting hieraan bijdraagt. Een ideale tijd om met yoga te beginnen of juist te blijven beoefenen. Wij zien dit zelfs als noodzaak in deze uitdagende tijden.

Belangrijk:

De yurt biedt volgens de huidige richtlijnen plek voor 8 personen, inclusief docent. Bij slecht weer hebben we de mogelijkheid om de buitenles te verplaatsen naar binnenles (yurt). Het Sekoya-team/de docent maakt de beslissing hiertoe.

Buiten hebben we ongeveer het dubbele aantal plekken t.o.v. binnen.

Dit maakt het aanmelden en de registratie van de lessen voor de aankomende periode iets omslachtiger. We zullen dit als volgt aanpakken:

 

  • op de lestijden van alle buitenlessen zal in de MINDBODY app OOK een YURT les in te boeken zijn;
  • wanneer je op een buitenles tijdstip 'no-matter-the-weather' les wilt krijgen, dus ook als de les van buiten naar binnen verplaatst, geef je je zowel voor de buitenles alsook voor de binnenles op in de MINDBODY APP (of je geeft dit op deze manier door aan de docent). Wanneer deze les daadwerkelijk naar de Yurt verplaatst zijn we genoodzaakt een 'NO-SHOW' wel aan je door te berekenen. We hebben immers in de yurt voor jou een plekje beschikbaar gehouden dat wellicht ook door een andere yogi(ni) had kunnen worden ingenomen. We hopen op je begrip hierin.
  • wanneer je alleen buiten les wilt volgen en bij verplaatsen van de les naar binnen toe, liever weer een andere keer komt, meld je je alleen aan voor de buitenles
  • als je alleen binnen les wilt volgen meld je je aan voor alleen de binnenles, bij slecht weer zit jij dan goed.

Het is een beetje omslachtig maar we hopen dat dit op deze manier voor de aankomende weken een beetje werkt zo. De buitenlessen worden door veel mensen als heel plezierig ervaren en het 'project' 'schaduw-creatie' vraagt alleen nog een paar aanpassingen. Wij als team Sekoya willen en zullen flexibel zijn met ons schema. Pop-up kunnen extra lessen worden ingevoegd in het schema. De actuele informatie rondom de lessen is op de Sekoya website 

 

Je bent van harte welkom, om in de natuur en in de open lucht bij ons prachtige, magische Sekoya aan de slag te gaan of in de Grand Yurt. Velen van jullie hebben al aangegeven de plek zo te missen en velen hebben ons gevonden. Wij missen jullie en we blijven verder gaan in onze beoefening van ons lichaam, geest en samen zijn!

Deze lessen gaan volgens de Sekoya journey kaart of een losse les.
Aanmeldingen kunnen worden gedaan via de MINDBODY app of via de deze website: zie contact

 Blijf jezelf, wees gezond in zachtheid en kracht.

We zien je graag en we doen ons werk met alle liefde. 
Namens Mirjam, Stephanie, Livia, Lisanne en Leoni, 
Namasté