Sekoya Outdoor Yoga classes

Wees van harte welkom!
We nemen onze yoga lessen naar de buitenlucht waneer het weer toelaat zodat jij bij mooi weer kunt genieten van een heerlijke yoga les in Sekoya's magische tuin. Omringd door bomen en de zingende vogels. 

Deze lessen zullen gaan plaats vinden op het ruimtelijke octagon plateau of heerlijk in het gras.


Voor deze groepslessen zullen we voorlopig géén 'Sekoya' oogkussentjes en dekens gebruiken. Je bent welkom om deze van jezelf mee te brengen.
We vragen je wel om je eigen handdoek/badlaken mee te nemen en een eigen deken ten behoeve van de Savasana.

Tevens vragen we je eigen water/thee fles mee te brengen.

Het is raadzaam verschillende laagjes kleding te dragen (of mee te nemen), zodat je wat extra aan- of juist uit- kunt trekken. 

Vanuit Sekoya en de docenten, willen we graag werken aan onze gezondheid, harmony van de geest en waaronder het immuun systeem. Wij denken, dat het samen zijn, in deze vorm en setting hieraan bijdraagt. Een ideale tijd om met yoga te beginnen of juist te blijven beoefenen. 

 

De yurt biedt plek ruim voor 12 personen, inclusief docent. Bij slecht weer hebben we de mogelijkheid om de buitenles te verplaatsen naar binnenles (yurt).

Het Sekoya-team/de docent maakt de beslissing hiertoe.

Buiten hebben we ongeveer het dubbele aantal plekken t.o.v. binnen.

 

Je bent van harte welkom, om in de natuur en in de open lucht bij ons prachtige, magische Sekoya aan de slag te gaan of in de Grand Yurt. Velen van jullie hebben al aangegeven de plek zo te missen en velen hebben ons gevonden. Wij missen jullie en we blijven verder gaan in onze beoefening van ons lichaam, geest en samen zijn!

Deze lessen gaan volgens de Sekoya journey kaart of een losse les.
Aanmeldingen kunnen worden gedaan via de MINDBODY app of via de deze website: zie contact

 Blijf jezelf, wees gezond in zachtheid en kracht.

We zien je graag en we doen ons werk met alle liefde. 
Namens Mirjam, Stephanie, Livia, en Leoni, 
Namasté