Home » Docenten » Wies Kavelaar

De Stempraktijk

voor muzikale en persoonlijke ontwikkeling

Wies Kavelaar

 

De Stempraktijk is een plek waar zingen, leren zingen, je stem op een gezonde manier leren gebruiken én de mens in wie die stem leeft, centraal staan.

Vanaf September 2021 start ik met De Stempraktijk op het inspirerende Sekoya Center.

 

Als zangdocent en vocalcoach heb ik inmiddels al ruim 13 jaar praktijkervaring opgebouwd. Lesgeven en coachen van kinderen, volwassenen, jongeren en koren is voor mij zoveel meer dan alleen maar zingen volgens een methode.

Mensen zien en ervaren hun stem vaak als extern instrument dat je kunt trainen, voor mij is zingen en mijn stem gebruiken op de juiste manier, een verlenging van mijzelf geworden en een manier om vol zelfvertrouwen en met opgeheven hoofd door het leven te gaan.

 

Ik heb aan de theateracademie in Amsterdam gestudeerd en daarna het conservatorium in Haarlem afgerond, waar ik ben opgeleid tot sessie-zangeres, zangdocent en vocalcoach.
Ik run al meer dan 10 jaar mijn eigen zangpraktijk op het muziekcentrum Bergen en werk als cultuurcoach in Noord Holland, waar ik muziekprojecten & songwriting-projecten begeleid op basis-en middelbare scholen.

In deze lessen leren leerlingen zowel in groepsverband als individueel omgaan met hun faalangsten, podiumvrees & presentatie- angst.

 

Mijn liefde voor muziek, de stem, mijn interesse in de psyche van de mens en het idealisme in mij wat een altijd een betere wereld wil creëren, hebben er nu voor gezorgd dat ik mijn zangpraktijk transformeer naar
De Stempraktijk.

 

Als ik denk aan de wereld, de verharding die kan plaatsvinden in mensen, de eenzaamheid, de prestatiedruk, de oppervlakkigheid, dan verlang ik zo naar een het creëren van een plek in mijn praktijk waar mensen kunnen samenkomen om te zingen, individueel gecoacht kunnen worden doormiddel van stemlessen, zanglessen kunnen volgen en zo zichzelf kunnen uitdagen, laten verzachten en ontspannen.

Want er is geen betere uiting van emoties dan je stem durven laten horen.

 

Naast lesgeven en coachen ben ik uitvoerend sessiemuzikant, tekstschrijver, theatermaker en de drijvende kracht achter de Nederlandstalige eigen werk band Wies en de Liefde. www.wiesendeliefde.nl

Andere niet geheel onbelangrijke kanten van mij:
Romanticus, Natuurliefhebber, Wandelaar, Troste hondeneigenaar, Verslaafd aan goede gesprekken,
Verdieping-zoeker in relaties en vriendschappen, Vintage koopgek en Eeuwige Motivatievinder.

Bekijk de website www.destempraktijk.nl om alle informatie over mijn zanglessen, VocalCoaching sessies, HartKoor en ander aanbod te lezen en een vrijblijvende proefles te boeken.

Ja kan ook contacten via:  wieskavelaar@hotmail.com

 

Hartkoor elke Maandagavond om 19:30 - 21:30 in de grand yurt.

 

Privé stempraktijk voor muzikale en persoonlijke ontwikkeling op afspraak:

Dinsdag, woensdag en donderdag s'middags en s'avonds in de lemen shala: