Home » Docenten » Nizar Salamat

Hoi, ik ben Nizar.

Een 28-jarige student beweging wetenschappen, met een achtergrond in personal coaching, massagetherapie en sporttherapie. Ik ben al van jongs af aan een energieke sporter, van atletiek tot aan dammen. Met die energie help ik tegenwoordig graag anderen als personal trainer.

 

Voor mijn trainingen komt er altijd eerst een intakegesprek aanbod. Hier worden dan doelen en verwachtingen besproken, maar ook blessures en verhinderingen. Mijn trainingen zijn gebaseerd op drie disciplines: flexibiliteit, mobiliteit en conditie. Voor elke discipline wordt een training sessie genomen om de stand van zaken te zien. Vanuit daar wordt een behandeling op maat gemaakt die aan jouw doelen en eisen voldoet. Sessies duren 60 minuten. Bij behoefte kunt u ook een warming-up en/of een cooling-down massage van elk 15 minuten krijgen.

 

Mijn specialiteit zijn trainingen die op eigen lichaamskracht berusten, zonder het gebruik van apparatuur. U kunt hierbij denken aan fitness technieken, maar ook boksen & zelfverdediging tot aan gladiator training. Ik focus mij vooral op 1op1training en hanteer daarbij dan ook een gezondheid-op-gewicht beleid aan, waarbij de nadruk ligt op fit en gezond bewegen op jouw lichaam en minder op afvallen.

Voor nader contact:

Mobiel:

0657404747

Mail:

n.salamat@live.nl