Home » Docenten » Maarten de Vos


Als ik mijzelf voorstel komt als eerste in mij op dat ik enthousiast en met toewijding mijn leven leef. Dit doe ik samen met een prachtvrouw Kirsten en mijn drie mooie kinderen Ronja Lasse en Mika. Wij wonen samen in het mooie duindorp Schoorl.  In het kort zal ik hieronder mijn weg vertellen over wat ik heb gedaan en hoe ik nu als Kundalini Yoga docent samen met Stefanie bij Sekoya de lessen verzorg.

Ik ben met yoga en meditatie begonnen toen ik 2 jaar op reis ging met mijn vrouw. Er ontstond toen voor yoga en meditatie een klein vuur in mijzelf die zich hiertoe nieuwsgierig en aangetrokken voelde. Ik weet nog goed dat ik op Bali een boek ruilde voor een Hatha yoga boek. Die ik de hele reis mee heb genomen en eigen heb gemaakt. Toen we terugkwamen ging ik aan het werk als gym docent. De yoga en meditatie heb ik altijd als hobby er naast gedaan.

Na 10 jaar als sport docent gewerkt te hebben begon ik te merken dat ik niet al mijn talenten kon uiten. Dit zorgde ervoor dat ik 3 jaar terug mij verder ging toeleggen op yoga en meditatie.

Ik heb toen de Kundalini coach opleiding bij het “Gian Institute” gedaan. Hier leerde ik technieken van het coachen, maar ook zeker de lichamelijke en spirituele benadering via de Kundalini Yoga en meditatie. Door deze opleiding kreeg ik een enorme boost. Ik ben vanaf dat moment in mijn werk, maar ook daarbuiten mij gaan toeleggen op coaching in combinatie met yoga en meditatie.

In mijn leven wil ik graag voor mijzelf en voor mijn omgeving dat proces dienen. Ik heb het idee dat ik mensen bij kan staan in het proces naar bewustzijn en transformatie. Sinds kort kan ik hier vorm aan geven tijdens de Kundalini yoga lessen. Daarnaast organiseer ik vader en zoon en mannen weekenden die gaan om bewustzijn en groei. Als je nog meer over mijn achtergrond wilt weten kun je ook op mijn site terecht.

Maartendevoscoaching.nl

Hopend jou te zien

Maarten de Vos