Home » Docenten » Lisanne Lambert - Stoop

 

Mijn naam is Lisanne. Ik ben yogadocente en samen met mijn man en twee kindjes woon ik in Bergen.

 

Ik kwam voor het eerst in aanraking met yoga toen ik werkzaam was als modeontwerpster in Amsterdam. In die eerste periode op de mat had ik een aantal onverwachte spirituele en fysieke ervaringen die in mij een honger ontwaakte om veel meer te leren en de diepte van het leven en mezelf in te duiken. In de jaren die volgde ontdekte ik vele vormen van yoga. Ik volgde meerder yoga leraren opleidingen (200hr Vinyasa Yoga, 80hr Prenatal Yoga en 350hr Advanced Yoga met Yoga&Mindfullness, Healing Yoga en Ayurveda&Yoga modules) en diverse mediatielessen, ceremonies en workshops. De laatste jaren heeft mijn pad me geleid naar een verdieping in sjamanisme, de genezende werking van planten en het helende effect van geluid.

 

Mijn ervaring is geworteld in veel verschillende spirituele tradities en ik ben zeer dankbaar voor de kundige docenten van over de hele wereld van wie ik heb mogen leren. Wat ik geleerd heb deel ik graag met jou. Het is mijn intentie om ervoor te zorgen dat je in de les bij jezelf thuis kunt komen. Je eigen kracht en essentie kunt ontdekken vanuit zachtheid. Wat er is, mag er zijn.

Mijn lessen zijn open, eerlijk en aanmoedigend. Ik neem de tijd om je de houdingen echt te laten voelen en belichamen, en tegelijkertijd is er ook een vloeiende stroming van de ene naar de andere houding.

Met aandacht voor de adem, de houdingen, muziek en de instrumenten die ik regelmatig mee neem creëer ik een meditatieve setting waarbij je als vanzelf meer naar binnen kunt keren en contact kunt maken met je eigen bron.

 

Naast yogales geven, het leven ontdekken, en voor mijn kindjes zorgen begeleid ik af en toe cacao ceremonies en vrouwen cirkels. Ook maak ik van jongs af aan van alles met de hand en bespeel ik met liefde meerdere instrumenten. In de natuur voel ik me thuis en ik ben heel gelukkig wanneer ik door de naaldbossen en duinen struin met de woeste wind in mijn haren.

 

Tot gauw op de mat!

 

Liefs,

Lisanne